Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Boğaz semalarında 29 Ekim çoşkusu: Türk Yıldızları ve Solotürk gösterisi başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İstanbul Boğazı’nda 100 geminin geçiş töreni başladı. Boğaz semalarında Türk Yıldızları ve Solotürk gösteri yapıyor.

Boğaz semalarında 29 Ekim çoşkusu: Türk Yıldızları ve Solotürk gösterisi başladı

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında İstanbul Boğazı'nda görkemli bir tören gerçekleştiriliyor. 100 donanma gemisi Boğaz'dan geçerken, Türk Yıldızları ve Solotürk de gökyüzünden Cumhuriyet'i selamlıyor. 

İSTANBUL BOĞAZI'NDA ÖZEL ANLAR

Cumhuriyet'in 100. yılı ülke genelinde coşkuyla kutlanırken, İstanbul Boğazı özel anlara şahitlik ediyor. Kutlamalar kapsamında İstanbul Boğazı'nda özel bir etkinlik gerçekleştiriliyor.

100 GEMİ BOĞAZDAN GEÇİYOR

Başta TCG Anadolu olmak üzere, fırkateynler, ada sınıfı korvetler, mayın avlama gemileri, karakol gemileri, amfibi gemiler, hücumbotları, denizaltılar ve yardımcı sınıf gemilerin de içinde yer aldığı 100 gemi İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapmaya başladı. İstanbul Boğazı'nda yapılan bu törenin donanma tarihindeki en büyük geçit töreni olduğu belirtildi. Törene 7 binden fazla personelin katıldığı kaydedildi.

TÜRK YILDIZLARI VE SOLOTÜRK CUMHURİYET'İ SELAMLIYOR

İstanbul Boğazı'nda yapılan özel etkinlikte ise Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK gökyüzünden Cumhuriyet'i selamlıyor. Savaş gemilerine havadan da 14 savaş uçağı da eşlik ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

100. Yıl Cumhuriyet SOLOTÜRK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı boğaz

İlgili Haberler