Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'de adaylığı yeniden gündemde olan Kılıçdaroğlu'ndan paylaşım

Katıldığı bir canlı yayında yaptığı çıkışlarla ve açıklamalarla gündeme gelen ve delegeler üzerinden yeniden adaylık sinyali veren Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından AKP'ye ve Erdoğan'a göndermede bulundu.

CHP'de adaylığı yeniden gündemde olan Kılıçdaroğlu'ndan paylaşım

CHP Genel Başkanlığından ayrılmış olmasına rağmen yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam eden ve bu süreçte yaptığı paylaşımlarla göndermelerde bulunan Kılıçdaroğlu, bu defa seçim döneminde kendisi hakkında ortaya atılan “Terör örgütleri Kılıçdaroğlu'nu istiyor" iddialarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

İşte Kılıçdaroğlua'nun o paylaşımı:

"Seçim döneminde “Terör örgütleri Kılıçdaroğlu'nu istiyor" iftirasını atıp sahte videolarla kampanya yapanlar bugün çıkmış "Cumhur İttifakı CHP'nin başına Kılıçdaroğlu'nu istiyor" ters psikolojisiyle algı yaratıyorlar.

Çünkü şunu iyi biliyorlar;

Bu millet teröre geçit vermez!

"Teröristlerle yanyana gibi gösterelim millet oy vermesin. CHP’liler de bu iktidarı sevmez, Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakını yan yanyanaymış gibi gösterelim ki, asıl istediğimizi alalım."

Siz de şunu bilin: Nasıl ki terör örgütleri başlarını ezeceğimi biliyordu, bunlar da Kılıçdaroğlu bu ülkeyi yönetirse milletin abad, kendi akıbetlerinin ise berbat olacağını biliyor!

Bu algı tuzağına düşmeyiniz. Bunlar beni istemez! 

Ben de bunlarla yanyana gelmem!

Diğer taraftan Erdoğan çıkmış" hançeri açıkla" diyor…

O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun. Getirdin 15 Temmuz’da milletin sırtına sapladın.

Sen, senin ağababaların, işbirlikçilerin, beslemelerin ve hançeri beraber tuttukların bilsin ki; milli bağımsızlığımızı ve milli ekonomimizi hedef alan, kurduğunuz bu sirki başınıza yıkacağım!

Vatan kurtulacak…"


Haber Kaynağı : 12punto

Erdoğan hançer terörist

İlgili Haberler