Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'de 'para sayma' soruşturmasında 3 isim daha ifadeye çağrıldı: Aralarında Çebi'nin oğlu da var!

CHP'de para sayma görüntüleri iddiasıyla başlatılan soruşturmada, 3 isim daha önce ifadeye çağrılmıştı. Son olarak; CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da ifade verdi. Kaftancıoğlu'nun da ifade vermesinin ardından aralarında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de olduğu 3 kişi daha ifadeye çağrıldı.

CHP'de 'para sayma' soruşturmasında 3 isim daha ifadeye çağrıldı: Aralarında Çebi'nin oğlu da var!

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada dolaşıma sokulan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Danışmanı Melih Morsümbül ile iş insanı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Aydın "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya platformu X’ten “Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı” denilerek bir görüntü paylaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı sosyal medya hesaplarında "Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı" şeklindeki paylaşım sonrasında paylaşılan ve içeriğinde bir çantadan çıkarılan para destelerinin sayıldığı video görüntüleri ile ilgili olarak maddi gerçeğin ortaya çıkarılması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespiti için resen soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında geçen hafta CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP İstanbul İl Başkanlığının eski basın danışmanı Can Poyraz ifade vermişti.

Son olarak bugün eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da ifade vermişti.


Haber Kaynağı : 12punto

para sayma Canan Kaftancıoğlu Kemal Çebi Serkan Çebi CHP İstanbul İl Başkanlığı