Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarında, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu’nun görev süresi bir yıl uzatıldı. Ayrıca, çeşitli bakanlık ve kamu kurumlarında önemli atama ve görevden alma işlemleri gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) atama ve terfi kararları da yer aldı.

Kararlara göre, bu yıl görev süresi dolacak olan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu’nun görev süresi bir yıl uzatıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu’nun 38, 47, 49 ve 54’üncü maddeleri ile 3 sayılı Üst Kademe Kamu Yöneticileri ve Kamu Kurum Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 9’uncu maddesi uyarınca, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 16 general, 7 amiral ve 77 albay 30 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bir üst rütbeye terfi ettirildi.

Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda açık bulunan Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na Ayberk Özerş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda ise açık bulunan İş Müfettişliği’ne Ahmet Erdaş atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yazar görevden alındı. Orman Genel Müdürlüğü’nde de Genel Müdür Yardımcıları Zekeriya Nane ve Recep Ateş ile Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici görevden alındı.


Haber Kaynağı : İHA

İlgili Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan YAŞ