Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,1883
Dolar
Arrow
34,1181
İngiliz Sterlini
Arrow
45,8147
Altın
Arrow
2914,0000
BIST
Arrow
10.029

Dayısı şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın hayalini anlattı

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tarafından açılan ateş sonrası şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ın ilkokul yıllarında polis olup şehit olacağını söylediği ortaya çıktı.

Dayısı şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın hayalini anlattı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Ümraniye ilçesinde gerçekleşen olayda, 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, şüphelinin ateş açması sonucu Polis Memuru Şeyda Yılmaz boynundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yılmaz'ın ölümü sonrası şehit olma hayali ortaya çıktı. 

“DAYI BEN POLİS OLUP ŞEHİT OLACAĞIM DİYORDU”

Dayı Mustafa Yaman, Şeyda’nın ilkokul zamanlarında polis olup şehit olacağını söylediğini dile getirerek, “Hayat dolu idealleri olan vatanını milletini seven biriydi. İlkokuldan bu zamana kadar ‘Dayı ben polis olup şehit olacağım’ diyordu. İstediği de oldu. Kelimelere sığmaz. Sabah izin alıp gelecekti. Burada olacaktı. Allah’ım onu buraya bize temenni gönderdi. Yeni evlendi. Bir senelik, 4 Ağustos’ta. 3 ay İzmir’de kaldı. Oradan eşinin yanına tayin oldu. Herkesi severdi. Vatan sağ olsun” dedi.

Gözü yaşlı Baba Mehmet Yağlı ise “Allah bütün emniyet güçlerimizi her türlü kötülüklerden ve belalardan korusun. Cümlesine sağlık sıhhat diliyorum” diye konuştu.



Haber Kaynağı : İHA

Şehit Şeyda Yılmaz şehit polis memuru Ümraniye İstanbul