Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

Devlet Bahçeli'nin vefat ettiği yönündeki paylaşımlara açıklama

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Daşdemir, yaptığı açıklamayla Bahçeli'nin sağlık durumunun kötü olduğu yönündeki paylaşımları da yalanlamış oldu.

Devlet Bahçeli'nin vefat ettiği yönündeki paylaşımlara açıklama

Kısa bir süre önce hakkında, "Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" adıyla hayatını anlatan bir kitabın çıkacağı bilgisi paylaşılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaşamıyla ilgili hangi detayların kitapta yer alacağı konuşulurken, bir anda sosyal medyanın gündemi çok daha farklı bir noktaya çekildi.

Bahçeli'nin sağlığının kötü olduğu hatta vefat ettiği yönünde paylaşımlar birbiri ardına geldi. Başta MHP'liler olmak üzere Genel Başkan Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili merak edilen bilgiyi Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, sosyal medya hesabından verdi.

Bahçeli ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Daşdemir, sosyal medyadaki iddialarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Ülkücü hareketin ve  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili çıkan yalan haberlere inanmayın sağlığı gayet yerinde Cenab-ı Allah sağlıklı uzun ömür nasip eylesin"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır" dedi.

Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli bilgi Hilmi Daşdemir kitap MHP sağlık durumu Sosyal Medya