Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat Banu Parlak'ın güzellik salonuna saldırı nedeniyle tutuklandı!

Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi’ne getirilmişti. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada Polat çiftinin ve Sezgin Polat'ın tutuklandığı belirtildi.

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat Banu Parlak'ın güzellik salonuna saldırı nedeniyle tutuklandı!

Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi’ne getirilmişti. 

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, çiftin ve Sezgin Polat'ın, "Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit suçuna azmettirme" suçundan tutuklandığını açıkladı.

Yazılı açıklama şu şekilde:

"14/11/2023 günü Yazılı ve Görsel Medya Organlarında "Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı, Dilan-Engin Polat çifti azmettirici olarak ifade verdiler." içerikli haberler nedeniyle basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

01/10/2023 günü saat 02:00 ve 04:30 sıralarında Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi Gölet içerisinde bulunan müşteki Banu Parlak'a ait Banu Parlak Güzellik Salonunun aynı gün içerisinde iki kez kurşunlanması olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; şüpheliler D.P., E.P. ve S.P. üzerlerine atılı Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit suçuna azmettirme suçundan tutuklanmaları talebiyle sevk edilmiş olup, şüphelilerin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmalarına karar verilmiştir. Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi amacıyla tüm işlemler etkin biçimde yapılmaktadır." 


Haber Kaynağı : 12punto

Banu Parlak Dilan Polat Engin Polat güzellik merkezi Sezgin Polat