Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında flaş gelişme

Haklarındaki kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları nedeniyle gündemde olan Dilan ve Engin Polat çifti ile birinci, ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına tedbir konulmasına karar verildi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında flaş gelişme

Son günlerde para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 

Ortaya çıkan MASAK raporunun ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek soruşturma başlattı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

Aynı zamanda yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Ayrıca 16 şirket ile 8 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

BAŞSAVCILIĞIN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA...

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

Polat ailesinin taşınmazlarına, kara deniz ve hava ulaşımlarına, banka ve diğer mali kurumlardaki her türlü hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, kıymetli evraklara, ortağı bulunduğu şirketteki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına, kripto varlık hesaplarına ve diğer tüm varlığı değerlerine Başsavcılığın talebi doğrultusunda el konulmuş oldu.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat Cumhuriyet MASAK Para