Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilan Polat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup: 'Gönderilmesini istemedim'

Kara para aklamak suçlamalarıyla cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığı ancak gönderemediği öğrenildi. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Dilan Polat'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup: 'Gönderilmesini istemedim'

Geçtiğimiz günlerde, 'Kara para aklamak', 'vergi usul kanununa muhalefet' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek' suçlamalarıyla tutuklu bulunan Polat çifti ve diğer tutuklular, 'vergi usul kanununa muhalefet' suçundan tahliye edildi.

Ancak savcı, diğer suçlamalar için dosya üzerindeki çalışmaların devam ettiği gerekçesiyle tutukluluklarının devamına karar verdi.

10haber'den Miray Tamer'in haberine göre Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, bunun ‘yerinde ama çok gecikmiş bir karar’ olduğunu söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A MEKTUP

Dilan Polat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a hitaben mektup yazdığını söyleyen Kaya, şunları söyledi:

"Ben gönderilmesini istemedim. Çünkü yeterli derecede, Sayın Cumhurbaşkanı’nın duyacağı şekilde biz avukat olarak medyada zaten konuşuyor, değerlendirme yapıyoruz. Bir mektubun etkili olmasını değil de, hukukun etkili olmasını istediğimiz için."


Haber Kaynağı : 12punto

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Cumhurbaşkanı Erdoğan Dilan Polat Recep Tayyip Erdoğan mektup Yılmaz Tunç