Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,4265
Dolar
Arrow
33,9867
İngiliz Sterlini
Arrow
44,3777
Altın
Arrow
2744,0000
BIST
Arrow
9.458

Dilipak'ın 'Özgür Özel silahla vuruldu' iddialarına jet yalanlama: 'Pes doğrusu'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kırılan bacağıyla ilgili Abdurrahman Dilipak tarafından çok konuşuluacak bir iddia ortaya atılmıştı. Dilipak'ın bu sözlerine CHP'den jet yalanlama geldi.

Dilipak'ın 'Özgür Özel silahla vuruldu' iddialarına jet yalanlama: 'Pes doğrusu'

Özel'in geçen hafta Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'deki toplantısına katılmaması dikkat çekmişti. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Özel'in ayağının kırıldığını oturuma da bu yüzden katılmadığını belirtmişti.

DİLİPAK: SİLAHLA VURMUŞLAR

Yazar Abdurrahman Dilipak bugün sosyal medya hesabından Özel'le ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Dilipak paylaşımında, "Özgür Özel'in bacağı kırılmamış, silahla vurmuşlar! Hay Allah ne oluyor bu memlekette. Vuran kim, niye vurmuşlar. Bu gerçek niçin saklanıyor. Vuran kişi şimdi nerede.. Bir Ana muhalefet partisinin genel başkanının başına bu geliyor, kimse işin aslını bilmiyorsa ne yapmak gerek.

"CHP BU İŞİN PEŞİNE DÜŞMEYECEK Mİ?"

Vuran aynı partiden biri mi yoksa.. Peki Özel vurulurken korumaları nerede, yanında kimse yok mu? Adam yakalandı mı, yakalanmadı mı? Başka yaralanan birileri var mı? Bu iş yargıya intikal etti mi, etmedi ise niçin? CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi?

Bir kişiye yapılan bir haksızlık, aslında bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdittir. "Kol kırılır yen içinde kalırsa" ya o kollar çolak kalır, ya da kangren olur, kesilir." ifadelerine yer verdi.

"HİÇ Mİ ALLAH'TAN KORKMADINIZ"

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan paylaşıma CHP İletişim adresinden jet bir yalanlama geldi. Kesin bir dille iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten CHP, "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!" sözleriyle Dilipak'a tepki gösterdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Abdurrahman Dilipak CHP Mahmud Abbas Özgür Özel Sosyal Medya silah