Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

DİSK, 'Gelirde adalet, vergide adalet' yürüyüşünün dördüncü gününde

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), İstanbul'dan başlattığı 'Gelirde adalet, vergide adalet' yürüyüşünün dördüncü gününde Eskişehir'e ulaştı.

DİSK, 'Gelirde adalet, vergide adalet' yürüyüşünün dördüncü gününde

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK), aylardır sürdürdükleri "Gelirde Adalet, Vergide Adalet" talebi için Ankara'ya yürüyüş başlatmıştı.

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve Yönetim Kurulu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüş, İstanbul Söğütlüçeşme'de başlamıştı.

DİSK HEYETİ ESKİŞEHİR'E ULAŞTI

Eskişehir’de DİSK yürüyüş kolunu karşılayan CHP milletvekilleri, sendika yöneticileri, işçiler ve emekliler Eskişehir Adalar'a sloganlarla yürüdü.

Eskişehir Adalar'da yapılan basın açıklamasında DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu söz aldı.

''MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Gazetecilere basın açıklamasında demeçler veren Serdaroğlu, "Yarın Ankara’da büyük işçi mitinginde gelirde ve vergide adaletsizliği protesto edeceğiz. Eğer o duymayan kulaklar, görmeyen gözler aynı tavrını devam ettirirse sizlerin bizlere verdiği destekle mücadeleye devam edeceğiz. Sizlerin verdiği enerji ile her gün 30-40 kilometre yürüdük. Yine devam edeceğiz yeter ki fabrikadaki işçilerin maaşı vergiye gitmesin." ifadelerini kullandı.

DİSK ESKİŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞI YAPILDI

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu ve DİSK Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çalışkan DİSK Eskişehir Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

DİSK Adalet Yürüyüş