Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ece Üner'den Özgür Özel'e 'Taha Hüseyin Karagöz' tepkisi

Sunucu Ece Üner, CHP lideri Özgür Özel'in Yeni Şafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmesine tepki gösterdi. Karagöz'ün geçmişteki söylemlerini hatırlatan Üner, Karagöz hakkında "Atatürk’e hakaret etmiş bir şahıstır, ayrıca gazeteci değildir" ifadelerini kullandı.

Ece Üner'den Özgür Özel'e 'Taha Hüseyin Karagöz' tepkisi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel siyasette normalleşme mesajları verdi.

Özel, bu görüşmelerden kısa bir süre sonra ktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesinin muhabirlerinden Taha Hüseyin Karagöz'le bir araya geldi. Özel'in sık sık CHP'yi hedef alan Karagöz'le görüşmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu. Özel'e bir tepki de sunucu Ece Üner'den geldi.

 

Sözcü TV'de sunuculuğunu yaptığı Sözün Gücü programında konuşan Ece Üner, "gereksiz konularda bizi konuşmak zorunda bırakan bir ana muhalefet partisi var diyerek duruma" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Karagöz'ün geçmişte yaptıklarını sayan Üner, Karagöz için, "Atatürk’e hakaret etmiş bir şahıstır, ayrıca gazeteci değildir" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ece Üner Özgür Özel Taha Hüseyin Karagöz Yeni Şafak