Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9795
Dolar
Arrow
34,1326
İngiliz Sterlini
Arrow
45,6196
Altın
Arrow
2883,0000
BIST
Arrow
10.029

Ece Üner’in Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti hakkında söyledikleri gündem oldu: 'Çöp kokana kadar...'

Halk TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Ece Üner, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin sabıka kaydına dikkat çekerek "Bu cani adliyeye götürülürken çöp poşetine kondu. Peki neden çöp kokana kadar beklediniz?" ifadelerini kullandı.

Ece Üner’in Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti hakkında söyledikleri gündem oldu: 'Çöp kokana kadar...'

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti tutuklandı.

Siyah çöp poşetine konularak hayvan toplama aracıyla adliyeye götürülen Geçti'nin 26 suç kaydının olmasına kamuoyunda gündeme oturdu.

Ece Üner, Halk TV Ana Haber'de, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüphelinin daha önceki soruşturmalardan serbest bırakılmasıyla ilgili sert ifadeler kullandı.

Ece Üner şu ifadeleri kullandı:

“26 ayrı suçtan kaydı olan bir cani şehit etti onu ve bu cani adliyeye götürülürken çöp poşetine kondu. Bakın bir adet uyuşturucu ticareti, 8 adet uyuşturucu kullanma, 2 adet kasten yaralama, 1 adet cinsel taciz, 2 adet yağma, 1 adet gasp, 2 adet çocuğa cinsel istismar, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme. Bunlar suç kayıtları. İşte 26 kere polis yakalıyor, 26 kere salıveriliyor. Sonra gidiyor hayatının bağrında gencecik bir polis memurunu şehit ediyor. Peki neden çöp kokana kadar beklediniz?" 


NE OLMUŞTU?

Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre G. (19) karakoldan kaçmış, görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz şüpheliyi yakalamak için peşine düşmüştü.

Şüpheli Yunus Emre G, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanmış ve bu sırada arbedede çıkmıştı.

Zanlının polisin silahını alarak çevreye ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuş, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Yunus Emre Geçti Ece Üner Şehit Şeyda Yılmaz