Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ekrem İmamoğlu'ndan Süper Kupa tepkisi: 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş'ta Barbaros Meydanı açılışında yaptığı konuşmada, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal edilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Süper Kupa tepkisi: 'Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barbaros Meydanı'nda gerçekleşen açılışta konuşma yapıyor.

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflı poster ve tişörtlere izin verilmemesi nedeniyle iptal edilmesinin ardından İstanbul halkını Beşiktaş Meydanı'na davet eden İmamoğlu, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maça çıkmama kararı alarak ülkeye dönmesini doğru bir adım olarak değerlendirdi.

Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da planlanmasını hatalı bulan İmamoğlu, "Bu gidişin mimarı kim?" sorusunu gündeme getirdi. Meydanın kürsüsünde yaptığı açıklamalarda İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Gönül birliğimizi çok güçlü kılmalıyız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mustafa Kemal Atatürk her zaman kazanır, her zaman milletine kazandırır."

İmamoğlu'nun özetle ifade ettiği noktalar şunlar:

"Gönül birliğimizi çok güçlü kılmalıyız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mustafa Kemal Atatürk her zaman kazanır, her zaman milletine kazandırır.

Ülkedeki yönetici akıl, kritik olaylardan sonra bir süre kayboluyorlar ortadan, ses bile çıkarmıyorlar. Bir ülkenin kralının ölümüne milli yas ilan ediyorsunuz ama o ülke Atatürk'ün fotoğrafına bile tahammül edemiyor. İtibar çok önemlidir. Lafla iş olmaz.

İtibar nedir biliyor musunuz? Çalışacaksınız, üreteceksiniz, liyakata göre görev vereceksiniz. Demokrasiniz, adalet sisteminiz güçlü olacak. Boşuna Tayfun Kahraman, Can Atalay hapis yatmayacak."

İMAMOĞLU'NDAN YEREL SEÇİM MESAJI

İmamoğlu, devamında yerel seçimlere değinerek, "İstanbul'da fetret devri 2019'da bitti" dedi. Projelerine vurgu yaparak, "Halkçı, demokrat, milletini seven, devletini koruyan ve güçlendiren bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Ekrem İmamoğlu