Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emniyet'teki ifadeleri ortaya çıktı: Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirini açıkladı

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin Emniyet’teki ifadeleri ortaya çıktı.

Emniyet'teki ifadeleri ortaya çıktı: Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirini açıkladı

Lüks yaşantılarıyla gündeme gelen ve gelirlerinin kaynağı merak konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla soruşturma başlatılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri savcılığın talimatı üzerine 1 Kasım'da saat 01.15'te düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Engin Polat, Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu, Sezgin Polat ile çiftin avukatları Haydar Enes Çetinkaya ve Ahmet Gün'ün de olduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin 18'inin sabah erken saatlerde emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Gözaltında olan Polat çifti Emniyet’teki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AYLIK GELİRLERİ NE KADAR?

Dilan Polat ile Engin Polat’ın Emniyet’te verdiği ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat, ikamet değişiklik ile ilgili soruya “Çocukların okulu için yaptık dedi” dedi ancak bu asılsız çıktı.

Dilan Polat ifadesinde aylık gelirinin 150-200 bin TL olduğunu söyledi. Engin Polat da aylık gelirini 150-200 bin TL olarak beyan etti.

BEN REKLAM YÜZÜYÜM

Öte yandan Dilan Polat’ın ifadesi boyunca ağladığı, kendisine yöneltilen sorulara, “Şirketlerin hareketleri, para giriş çıkışlarıyla eşim ve muhasebe birimi ilgileniyor. Ben sadece reklam yüzüyüm” şeklinde cevap verdiği belirtildi.

O SORUYA CEVAP VEREMEDİLER

‘Bu gelirle bu kadar lüks hayatı nasıl yaşıyorsunuz’ sorusuna ise çiftin cevap veremedikleri öğrenildi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat aylık gelir