Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Emre Çolak... Seçil Erzan davasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı! Para dolu çantalarla gelmişler...

‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasından çok sayıda kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan davasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı. Yeni görüntülerde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve dosyada ismi geçenlerin bankaya para dolusu çantalarla gelerek çıkış yaptığı görülüyor.

Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Emre Çolak... Seçil Erzan davasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı! Para dolu çantalarla gelmişler...

Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan’ın yüksek kâr vaadiyle ‘Fatih Terim Fonu’ adı altında futbol ve iş dünyasındaki birçok kişiden para topladığı dolandırıcılık davasında 140 sayfalık bilirkişi raporu ortaya çıktı.

Para trafiğine ait güvenlik kamerası görüntülerinin yer aldığı raporda Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, teknik direktör Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nun bankadaki görüntüleri yer aldı.

Kamuoyunun gündemine oturan davaya ilişkin yeni bilirkişi raporunu CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz anlattı;

"Seçil Erzan'ın son duruşması 8 Mart'ta görülmüştü. Orada diğer duruşmalardan farklı olarak Seçil Erzan'ın savunmasında değişiklik vardı. Bankaya tek kelime etmeyen Seçil Erzan çarpıcı ifadeler kullandı. Erzan, "Ben hiçbir şeyi gizli saklı yapmadım. Paralar, evraklar bankaya gelip götürüldü. Her şeyi açık seçik yaptım. Bankanın bu para alışverişinden haberinin olmamasının ihtimali yok." dedi. Ardından mağdur avukatları banka kayıtlarının silindiği bunların da dosyaya eklenmesini talep etti. Mahkeme başkanı duruşma sonunda şöyle bir talepte bulundu. 400 sayfalık hali hazırda bilirkişi raporu vardı.

13 Ocak 2023 tarihinde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan'ın bankaya elinde siyah bir poşetle gelip ayrıldığı görülüyor.

Seçil Erzan gözaltına alınmadan 3 gün önce Emre Belözoğlu, Volkan Bahçekapılı ile birlikte banka şubesine geliyor.

"BANKAYI DA SÜRECE DAHİL ETMEK İSTİYOR"

Erzan mahkemede, “Bankayı da bu işin içine dahil etmek istiyor gibi bir durumu var. Bankanın çok ciddi bir kontrol eksikliği vardı. Banka müdürüydüm ama kimse bana gelen gideni sormuyordu. Ben orada hiçbir şeyi gizli saklı yapmıyordum." İfadelerini kullanmıştı.

Seçil Erzan’ın bulunmadığı anlarda banka çalışanlarının dosyada ismi geçenlere not veriyor. Erzan telefonla oradaki banka görevlisine "Şu kişi gelecek, şu kadar para teslim edecek. Teslim ettiği kadar makbuz verirsin” dediği görüşmeler dosyada yer alıyor.

24 MAYIS'TAKİ DURUŞMADA MESAİ ARKADAŞLARI DA OLACAK

Mahkeme heyeti şöyle bir karara vardı: Bu karışıklığı önlemek için Erzan’ın iddialarının ne yönde doğru olduğunu anlamak için 24 Mayıs’ta görülecek duruşmada Erzan’ı bankada çalıştığı görev aldığı süre boyunca bankada her kim mesai yapıyorsa hepsinin bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenilmesine karar verilmiştir” dedi.

Ali Yörük de bir başka tutuklu isim. Bu bankada hiçbir görevi yok. Onun da yine bavullarla bankadan para çıkardığı güvenlik kameralarına yansıdı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yörük Emre Belözoğlu Fatih Terim Fatih Terim Fonu güvenlik kamerası Seçil Erzan Selçuk İnan Volkan Bahçekapılı