Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Engin Polat ve Sezgin Polat Çorlu Cezaevi'ne gönderildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerine kayyum atandı. Öte yandan aralarında Engin Polat ve Sezgin Polat'ın da bulunduğu erkek tutuklular İstanbul'dan başka illerdeki cezaevine nakledildi.

Engin Polat ve Sezgin Polat Çorlu Cezaevi'ne gönderildi

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Polat ailesinin bir çok üyesinin de aralarında bulunduğu toplamda 14 şüpheli,  "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma”, “vergi usul kanununa muhalefet”, “mal varlığı değerlerinin meşru kaynağını gizlemek”, “Spor mu¨sabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya mu¨s¸terek bahis ya da s¸ans oyunlarıyla bagˆlantılı olarak para nakline aracılık etme” gibi suçlardan tutuklanarak İstanbul Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti.

ÇORLU CEZAEVİ'NE GÖNDERİLDİ

Tutuklu oldukları Silivri Marmara Cezaevi'nden Engin Polat ile babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevi’ne, Engin Polat’ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Avukat ve Mali Müşavir Ahmet Gün’ün akrabası Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevi’ne sevk edildi.

DİĞER ERKEKLER DE SEVK EDİLDİ

Engin Polat’ın kardeşi Can Polat, amcası Halit Polat ve dayısı Metin Yılmaz ise Dilan Polat’ın erkek kardeşi Can Doğu ile birlikte Tekirdağ Cezaevi’ne sevk edildi.



Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Dilan Polat Engin Polat Cezaevi Marmara İstanbul Sezgin Polat