Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan, Yavaş'ın 'yol yapmamasını' eleştirdi: 'Ne asfalt, ne şu ne bu...'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı, "Bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt ne şu, ne bu hiçbir şey yok" sözleriyle eleştirdi.

Erdoğan, Yavaş'ın 'yol yapmamasını' eleştirdi: 'Ne asfalt, ne şu ne bu...'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında ABB Başkanı ve CHP'nin yeni dönem adayı Mansur Yavaş'ın 'yol yapmamasını' eleştirdi.

"YOL YAPMAYAN BİR SİYASETÇİ PROFİLİ ARZI ENDAM ETMEYE BAŞLADI"

Erdoğan' şunları söyledi: 

"CHP zihniyetinin fetret döneminden Ankara'mızı kurtarmaya var mıyız?

Bunlardan hiçbir şey olmaz. Son dönemde projesizliği, esersizliği bir anlayışın öne çıkarılmaya çalışıldığını görüyoruz. Düşünebilriyor musunuz?. Yol yapmayan, verdiği sözleri tutmayan bir siyasetçi profili arzı endam etmeye başladı. 

Bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt ne şu, ne bu hiçbir şey yok. Ben Anakaralıyım havalimanından şehir merkezine kadar ne yapıyorsak biz yapıyoruz. Siz zaten gerekli hesabı 31 Mart'ta sorarsınız. Ankara böyle, İstanbul böyle, İzmir böyle. Nerde CHP belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet.."


Haber Kaynağı : 12punto

Erdoğan Mansur Yavaş Ankara otoyol