Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Erdoğan'dan 15 Temmuz çıkışı: 'Tiyatro diyenleri kıyamete kadar...'

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan 15 Temmuz çıkışı: 'Tiyatro diyenleri kıyamete kadar...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyareti sonrası konuştu.

"TİYATRO DİYENLERİ KIYAMETE KADAR AFFETMEYECEĞİZ"

"Adını tarihe milletimizin kalbine altın harfler yazdıran şehitlerimizin anılarını yaşatacağız"diyen Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine tiyatro diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceklerini dile getirdi.

"34 VATAN EVLADINI ŞEHİT VERDİK"

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. sene-i devriyesindeyiz. Tek yürek hep bilek olan bir aradayız. Darbe girişiminin ilk anlarında itibaren bizim çağrımızı dahi beklemeden hainlere girenmek üzere meydanlara koşan herkese teşekkür ediyorum.

15 Temmuz gecesi milletin iradesinin şaha kalktığı gerçek bir kahramanlık hikayesi yazılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geliyor. Kalkışmanın başladığı yer olan köprüde darbeci alçaklar gece boyunca kan dökmeye, masumları katlemeye devam etti. Toplam 34 vatan evladını şehit verdik.

Darbecilerin kalleş yüzünü burada işledikleri cinayeti beraber gördük. Unutmuyoruz. Milletimizin çıplak elleriyle tanklara ve ölüm kusan silahlara karşı verdiği destansı mücadeleyi de büyük bir iftiyarla hatırlıyoruz.

Adını tarihe milletimizin kalbine altın harfler yazdıran şehitlerimizin anılarını yaşatacağız.

Bu millet istiklaline dokunan, iradesine pranga vurmaya kalkan her oyunu nasıl bozmuşsa bundan sonra da bozmaya devam edecektir. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz.


Haber Kaynağı : 12punto

15 Temmuz 15 temmuz darbe girişimi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Recep Tayyip Erdoğan