Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan "Altılı Masa" sözleri: 'Hepsinin de sonu hüsran oldu, Meclis'e bile giremediler'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde konuştu. CHP'ye yönelik eleştirilerini sıralayan Erdoğan, Altılı Masa için de "Hepsinin de sonu hüsran oldu. Güya Anadolu ayağa kalkacaktı, Meclis'e bile giremediler" dedi.

Erdoğan'dan

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Konya'da konuştu.

Erdoğan, CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunduğu konuşmasında şunları söyledi:

"Yasaklarla, baskılarla geçen uzunca bir dönemi sona erdirdik. "Sen mi yapacaksın, sen mi edeceksin" dediler, vallahi o yaptı. Türkiye'yi nice tuzaklardan kurtardık. Dünyada yaşanan her gelişmeyi değerlendirdik. Eski Türkiye ile bugünkü Türkiye arasındaki farkı en iyi Konya'da görmek mümkündür. Geçen seçimleri hatırlayın. Bugün seçimin kendine mahsus özelliklerini kullanarak cepheyi genişlettiler. CHP, DEM ile gizli iş birliği halinde. Bunu da milletin gözünden kaçırmak için her gün lugattan yeni bir kelime buluyorlar. Kendi iradesi olmayan DEM yönetimi dışarıdan aldığı emirlere göre hareket ediyor. Şehirleri yönetecek değil örgütün emrinden çıkmayacak kukla isimleri aday gösteriyor. Yani nereden, Kandil'den."

Erdoğan konuşmasında ayrıca, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'ne yönelik de eleştirilerde bulundu. 

Erdoğan şöyle devam etti :

"Bu iki partinin sinsi oyuna Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için katılan başka unsurlar da var. Partimizden ayrılıp Altılı Masa'ya misafir oldular. Şu anda parlamentoda bile yerleri yok. Hepsinin de sonu hüsran oldu. Güya Anadolu ayağa kalkacaktı, Meclis'e bile giremediler. Memleketin hayrına hiçbir fikir üretemeyenlerin durumlarına gönlümüz razı gelmiyor. AK Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Altılı Masa Erdoğan Gelecek Partisi DEVA Partisi