Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan’dan Şebnem Bursalı ve Bahadır Yenişehirlioğlu'na ıstakoz ve Rolex tepkisi: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin MYK toplantısında 'ıstakoz' paylaşımıyla çok konuşulan İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ve Rolex saatiyle gündemden düşmeyen Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nu uyardığı öğrenildi.

Erdoğan’dan Şebnem Bursalı ve Bahadır Yenişehirlioğlu'na ıstakoz ve Rolex tepkisi: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

31 Mart Yerel Seçimleri'nden mağlubiyetle ayrılan AKP'de bazı milletvekillerinin lüks ve şatafatlı yaşantısı parti içinde de tepkilere neden oldu.

İlk olarak AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Istakoz paylaşımıyla ilgili tartışmaların devam ettiği sırada AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun 562 bin TL değerindeki Rolex marka saati yeni bir krize neden oldu.

Yenişehirlioğlu, TBMM'ye ziyarete gelenlerle çektiği fotoğrafı "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaştı. Fotoğrafta Yenişehirlioğlu'nun lüks saati dikkatlerden kaçmadı. Tepkilerin ardından paylaşımını kaldıran Yenişehirlioğlu yaptığı açıklamada "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

ISTAKOZ VE LÜKS SAAT ERDOĞAN'IN MASASINDA

Seçim mağlubiyetinin hemen ardından yaşanan bu gelişmeler AKP içinde de tartışmalara neden oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'tan sonra ikinci kez partisinin MYK'sını topladı. Seçim mağlubiyetinin masaya yatırıldığı toplantıda 'değişim' gündeminin yanı sıra AKP'li milletvekillerinin lüks yaşantısı da konuşuldu.

ERDOĞAN, O İSİMLERİ TEK TEK UYARDI

Erdoğan'ın ıstakoz, pahalı markalı saat gibi dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

"BUNLAR BİLİNEMEYECEK, AKIL EDİLEMEYECEK ŞEYLER DEĞİL"

Hürriyet'te yer alan habere göre; Erdoğan, "Milletvekilinin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil. Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri AKP Bahadır Yenişehirlioğlu ıstakoz Recep Tayyip Erdoğan Rolex Şebnem Bursalı