Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Erdoğan'ın eski metin yazarı AKP'li Aydın Ünal'dan Ali Yerlikaya'nın Atatürk paylaşımına skandal tepki!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Süper Kupa finalinin ertelenmesinin ardından yaptığı Atatürk paylaşımına, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı AKP’li Aydın Ünal tepki gösterdi.

Erdoğan'ın eski metin yazarı AKP'li Aydın Ünal'dan Ali Yerlikaya'nın Atatürk paylaşımına skandal tepki!

Türkiye Futbol Federasyonu, spor kamuoyunun tüm tepkilerine rağmen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finalini Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynatmaya karar verdi.

Kritik maça saatler kala Suudi yetkililer, takımların sahaya Atatürk pankartı ve tişörtüyle çıkmasına izin vermedi. Aynı zamanda Atatürk formasıyla maça gelen taraftarlar da stadyuma alınmadı.

Suudi Arabistan’ın skandal tavrı sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan yapılan ortak açıklamada maçın ertelendiği duyuruldu.

YERLİKAYA'DAN ATATÜRK PAYLAŞIMI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, skandalın ardından kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir" ifadelerini kullandı.

AKP'Lİ ÜNAL'DAN SKANDAL TEPKİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı AKP’li Aydın Ünal, Yerlikaya’nın bu paylaşımına tepki gösterdi.

Yerlikaya’nın tweetini alıntılayan Ünal, "CHP iktidara mı geldi, nedir, gece gece darbe mi oldu yoksa?" ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya Atatürk Aydın Ünal