Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.756

Eşi Uğur Akkuş'a dolandırıcılık davası açılmıştı: Ebru Şallı'nın hesaplarına bloke

Hakkında birçok dolandırıcılık davası açılan Uğur Akkuş'a ait bir icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı. Şallı'ya ait banka hesaplarına bloke konulunca para hemen karşı tarafa ödendi.

Eşi Uğur Akkuş'a dolandırıcılık davası açılmıştı: Ebru Şallı'nın hesaplarına bloke

Masum GÖK-12punto.com.tr/ ÖZEL 

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a birçok dolandırıcılık ve alacak davası açılmıştı ve hakkında yakalama kararı bulunuyor. Şu an yurtdışında bulunan Uğur Akkuş'un davalarının birinde olay Ebru Şallı'ya dayandı. 

Zeynep K. 11 Haziran 2020 tarihinde Uğur Akkuş'un ortağı olduğu AS Perakendecilik Mağazacılık Sat. Tic. AŞ şirketinde çocuklara psikolojik danışmanlık yapmak üzere işe alındı. 2021 yılının Nisan ayında Zeynep K.2nın işine son verildi. Ancak Zeynep K.'ya ödemesi yapılmadı. 

Bunun üzerine Zeynep K. mahkemeye başvurdu. İstanbul 10. İş Mahkemesi Zeynep K.'yı haklı bularak Uğur Akkuş aleyhine karar verdi. 

Bu karar sonrası Zeynep K. İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğüne başvurdu. Bu süreçten sonra ilginç gelişmeler yaşandı. Zeynep K. 73 bin lira alacağı için işe girdiği AS Perakendecilik Mağazacılık Sat. Tic. AŞ'ye hacze gitti. Ancak Uğur Akkuş'a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için bu para tahsil edilemedi. 

EBRU ŞALLI'NIN HESAPLARINA HACİZ 

Uğur Akkuş'a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için para tahsil edilemiyordu. Ancak bir taraftan da ticaretine devam ediyordu. Parasını bu şirketler üzerinden alamayacağını anlayan Zeynep K. Uğur Akkuş'un eşi Ebru Şallı'nın banka ve taşınmazlarına haciz uyguladı. Bu haciz işleminin ardından Uğur Akkuş parayı hemen Zeynep K.'ya yatırdı.


Haber Kaynağı : Masum Gök

Ebru Şallı Uğur Akkuş AS Perakendecilik Mağazacılık