Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'kabine' açıklaması: Geri mi dönüyor?

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'de yerel seçim hezimetinin ardından yeniden kabinede ya da üst düzey bir göreve getirilip getirilmeyeceğine yönelik iddialara yanıt verdi.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'kabine' açıklaması: Geri mi dönüyor?

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında, seçimin ardından kamuoyunda kabinede yeniden bakan olacağı ya da üst düzey bir görevlendirilme yapılacağı iddiası vardı. Soylu o iddialara yanıt verdi.

"PARTİMİZ DEĞERLENDİRMELERİNİ YAPIYOR"

Sözcü'de Can Bursalı'ya konuşan Süleyman Soylu, yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiğini ifade etti. 

Soylu, yerel seçimden sonra Erdoğan'la  görüşüp sunum yaptığı ve yakın gelecekte kabinede olmasa bile önemli bir pozisyonda göreve başlayacağı iddia edilen konuyla ilişkin soruya, "Umreden geldikten sonra yaptığımız nezaket ziyaretinin dışında bu bilgiler maalesef doğru değil" ifadelerini kullandı. 

Soylu, neden "maalesef" dediğini şu sözlerle açıkladı:

"Size yönelik söyledim. Görüşme için maalesef demek Cumhurbaşkanı nezdinde nezaketsizlik olur"

Gazeteci Bursalı'nın, "Görüşmenin içeriğiyle ilgili bilgiler mi doğru değil yoksa aktif göreve başlayacağınız iddiasını mı yalanlıyorsunuz?" sorusuna ise Soylu şu şekilde yanıt verdi:

"Partimiz, tüm kurullarıyla değerlendirmelerini yapıyor. Biz de seçimle ilgili katkıda bulunmak üzere fikrimizi söyledik. Hepsi bu. Bu toplantıda Cumhurbaşkanımız yoktu"



Haber Kaynağı : 12punto

Süleyman Soylu Recep Tayyip Erdoğan AKP