Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.654

Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'veda' mesajı: 'Sağlıkla kalın'

Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, X üzerinden yurttaşlara ve sağlık çalışanlarına yönelik 'veda' mesajı paylaştı.

Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan 'veda' mesajı: 'Sağlıkla kalın'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevinden istifa eden Fahrettin Koca'dan boşalan Sağlık Bakanlığı'na İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu’nu atadı. 

Devir teslim törenini gerçekleştiren Koca, X üzerinden iki ayrı paylaşım yaparak yurttaşlara ve sağlık çalışanlarına seslendi.

Koca'nın paylaşımları şöyle:

"Değerli vatandaşlarım,

Hayatımın en anlamlı dönemi Sağlık Bakanı olarak hizmetinizde olduğum dönemdir. Bu dönemde ağır sınavlarla karşılaştık, sizin desteğinizle başarılı olduk. Hizmetlerimizde, her hastamıza onun hekimi gibi yakın olmaya çalıştım. Takdiriniz teşvik edici, eleştiriniz yol gösterici oldu. Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum. Sağlıkla kalın. Teveccühünüz için teşekkür ediyorum.

Değerli sağlık çalışanları,

Benzersiz bir özveriyle çalışmayı gerektiren dönemler yaşadık. Çabanız için sizlere minnettarım. Sorunlarınız, kesinlikle, sağlık sisteminin öncelikli sorunları arasında kabul edilmeliydi, gerekli çözümleri geliştirmeye çalıştık. Amirinizden çok hekim arkadaşınız olmak istedim ve öyle kalacağım. Her birinize teşekkür ederim."


Haber Kaynağı : 12punto

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca