Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

'Eylem Tok davasını alabilirim' diyen Ersan Şen'den yeni açıklama

Avukat Ersan Şen, katıldığı televizyon programında kendisine bir süre önce yöneltilen 'Eylem Tok’un oğlunu savunur musunuz?' sorusu ardından yaşadığı süreci anlattı.

'Eylem Tok davasını alabilirim' diyen Ersan Şen'den yeni açıklama

Dava süreci Amerika'da devam eden Eylem Tok ve oğlu hakkındaki gelişmeler yakından takip edilirken, Avukat Ersan Şen bir programa konuk olmuş ve kendisine yöneltilen 'Eylem Tok’un oğlunu savunur musunuz?' sorusuna "Şartlar uygun olursa davayı alabilirim" yanıtını vermişti.

'DAVAYI ALABİLİRİM' DEMİŞTİ

İstanbul'da 1 Mart'taki kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok'un davasıyla ilgili tv100 yayınında "Şartlar uygun olursa davayı alabilirim" diyen Şen, sözlerine Kübra Par'la Farklı Açılar programında açıklık getirdi.

Şen, Kübra Par'la Farklı Açılar adlı programda sunucu Par'ın aynı soruyu yeniden hatırlatması ve verdiği cevap sonrası neler yaşandığına dair sorusuna Ersan Şen'den şu yanıt geldi.

"BİLSEYDİM YORUM YAPMAZDIM"

Par'ın "Eylem Tok’un oğlunu savunur musunuz? Diye sormuştum. Siz de “Anlaşırsak savunuruz” dediniz. İki gün boyunca linç yediniz. Eylem Tok size o programdan sonra ulaşmaya çalıştı mı?" sorusu üzerine Şen "Yok hayır öyle bir teklif yok. Biz faili savunuyoruz, millet tepki gösteriyor. N

iye anlamadım. Avukatlık refleksi ile cevap verdim.

Şartlar deyince maddi şartlar anlamayın.

İnsanlar tutuklanmak istemeyebilir.

Avukatla oturduğunuzda maddiyatı konuşmazsınız. Size ne sağlayabilir? Bunu konuşursunuz. Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim.

Öyle bir tepkiyle karışılacağımı bilseydim yorum yapmazdım." dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ersan Şen Eylem Tok dava tepki