Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eylem Tok olayında, acılı anne isyan etti: 'Ben ne yapacağım? Benim oğlum annesine ne yapacaktı?'

Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan T.C ve T.C’yi kaza gecesi yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’un ABD’den iade süreçleri devam ediyor. T.C’nin olay günü yanında olan 9 arkadaşı hakkında ise henüz bir karar yok. Baba Bülent Cihantimur da yalnızca adli kontrol tedbirine bağlı. Oğuz Murat Aci'nin acılı annesi Pervin Aci ise yaşanılan olaylarla ilgili isyanını 12punto'ya anlattı.

Eylem Tok olayında, acılı anne isyan etti: 'Ben ne yapacağım? Benim oğlum annesine ne yapacaktı?'

Kübra KARASU-12punto.com.tr

Eylem Tok ve oğlu T.C'nin, Oğuz Murat Aci’nin ölümüyle sonuçlanan kazanın hemen ardından hızla yurtdışına kaçması ve babası Bülent Cihantimur'un maddi durumu  tartışma konusu oldu. Firari şüpheli T.C’nin olay günü yanında olan 9 arkadaşı ise geri planda kaldı.

Oğuz Murat Aci'nin ailesi ve avukatları yaşanılan olaylara tepkili.

Acılı anne Pervin Aci; Eylem Tok, Bülent Cihantimur ve kaza sırasında olay yerinde bulunan 9 çocuğun aileleriyle ilgili isyanını 12punto.com.tr’ye anlattı.

"BU SENE HİÇBİRİNİ KUTLAYAMADIK"

"Anneler günü yaklaşırken, 'ben ne yapacağım' diyerek isyan eden anne Pervin Aci, "Anneler günü geliyor. Ben ne yapacağım? Benim oğlum annesine ne yapacaktı, ne alacaktı acaba?

Anneler gününü, hemşireler günümü, babalar gününü, gecelerden her geceyi, iyi gecemizi, ramazanımızı, Kadir Gecemizi hepsini kutluyordu. Bu sene hiçbirini kutlayamadık. Ben ne söyleyeyim Eylem Tok’a. O ve 9 çocuğun annesi de benim muhatabım değil. Onlarda vicdan yok, insanlık yok onlar benim muhatabım olamaz ki. Kendi kabuklarına çekilmişler, kendilerini bir şeye benzetiyorlar. Ne oldukları da belli değil." dedi.

"BU MİLLET ONA TÜKÜRÜYOR"

Oğlunun olay yerinde bir saat can cekiştiğini söyleyen Pervin Aci"Ben şimdi dimdik ayakta duracağım. Eski Pervin olacağım. Eski mutluluğuma kavuşacağım. Çünkü benim bir tane daha Oğuz'um geliyor. Gerisini Eylem Tok düşünsün. 

Onun şimdiye kadar bir anne olduğunu düşünüyordum. Ama ne anne olabilir ne de vicdanı olabilir. Birazcık annelik duygusu olsaydı o beş yaralı çocuğu kucağında götürürdü hastaneye. Benim oğlum orada bir saat can çekişmiş. Önceden hiç anlamıyordum. Yaralıydım, hastalandım, şok geçiriyordum her tarafımı kırdım. Ama şimdi çok iyiyim. Davayı hep beraber en iyi şekilde sürdüreceğiz. Bu millet ona tükürüyor, benim alnımı öpüyor. Eylem Tok anne mi?" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ DOKTOR BOZUNTUSU EŞİ YAPTI"

Pervin Aci, baba Bülent Cihantimur ile ilgili isyanını şöyle dile getirdi:

"Çocuğuna en büyük kötülüğü kendisi ve o doktor bozuntusu eski eşi yaptı. Başka kimse yapmadı. 

Hala o adama gidip estetik oluyorlar. Gidenler de onun gibi aynı. Onun kapısından geçmem ben. Geleni öldürüyor gideni öldürüyor. Doktor da değil, ben doktor olarak görmüyorum. Ona doktor dersek eli öpülecek nice doktorlarlarımıza hakaret olur. Bunun ne eline de tükürülür yüzüne de." 

"VERMİŞLER ALTINA ARABAYI GELENİ GİDENİ EZİYOR"

'Bizim ağzımızı parayla kapatamazlar' diyen Aci, son olarak şunları şunları kaydetti:

"Para bürümüş yüzlerini. Vermişler çocuğunun altına arabayı geleni eziyor gideni eziyor. Sanki bilmiyoruz kaç kişiyi ezdiğini. Gelenin kapatırım ağzını giderim kapatırım ağzını sanıyor. Fakat bizim ağzımızı kapatamayacak. Parayla adam olmuşlar. Benim de her şeyim var Allah'a şükür. 

O 9 çocuğun ailesi kendi kabuklarına kapanmışlar. Zenginim diye geçiniyorlar. Kimseyi düşünmüyorlar. Onlara ne anne diyorum ne insan diyorum. O 9 çocuğun annesine de babasına da insan demiyorum. 

Şurada bir köpeği var oğlumun mezar başında yatıyor kalkmıyor, ekmeğini mezara götürüyoruz."


Haber Kaynağı : Kübra Karasu

Bülent Cihantimur Estetik Eylem Tok firari kaza Timur Pervin Aci Oğuz Murat Acı