Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Fatih Altaylı'dan Murat Kurum'a 'gaf' çıkışı: 'Ağzından çıkanı kulağın duysun'

Gazeteci Fatih Altaylı, seçim mitinglerindeki gaflarıyla gündemden düşmeyen AKP’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum hakkında “Ağzından çıkanı kulağın duysun. Aç bir seyret yaptığın konuşmalardaki halini” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'dan Murat Kurum'a 'gaf' çıkışı: 'Ağzından çıkanı kulağın duysun'

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, mitinglerdeki gaflarıyla gündemden düşmüyor.

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine ait YouTube kanalından yayınladığı videoda Kurum’un gündemden düşmeyen gaflarına değindi.

Gafların bir siyaset tarzı olarak kullanıldığı yönündeki görüşler hakkında konuşan Altaylı, iktidar partisinin yıllar boyunca gaf merkezli siyaset anlayışını kullandığını ifade etti.

"AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYSUN"

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gaflarına yönelik yürütülen seçim kampanyalarını hatırlatan Altaylı şöyle konuştu;

"12 senedir Kemal Kılıçdaroğlu'nun gaflarıyla alay ederek bir siyasi propaganda yürüttünüz. Hala yürüyen merdivene tersten geldiği videoyu konu yapıyorsunuz. "

"Eee o zaman. Siz milletin gafıyla dalga geçeceksiniz, millet sizin gafınıza bir şey demeyecek öyle mi? Geçerler kardeşim, senin de ağzından çıkanı kulağın duysun. Aç bir seyret yaptığın konuşmalardaki halini, tarzını, uslübunu."


Haber Kaynağı : 12punto

Murat Kurum gaf Fatih Altaylı