Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın yorumu: 'Kovulsaydı, vurulmayacaktı'

Eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırının ardından gazeteci Fatih Altaylı, olayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın yorumu: 'Kovulsaydı, vurulmayacaktı'

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Saldırının ardından Akın, sosyal medya hesabından yaralandığı anın fotoğrafını paylaşarak, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadesini kullandı.

'KANAL YÖNETİMİNE BASKI YAPILDI'

Yaşanan olayla ilgili olarak gazeteci Fatih Altaylı, saldırının arka planına dair dikkat çeken iddialar ortaya attı. Altaylı, Serhat Akın’ın Fenerbahçe yönetimini sert bir şekilde eleştirmesi nedeniyle hedef haline geldiğini belirterek şunları söyledi:

“Fanatik Fenerbahçeli olan ama Fenerbahçe’nin mevcut yönetimini sert eleştirilerle hedef alan Akın, uzun süredir yönetimin baskısı altındaydı. Spor camiasında, çalıştığı kanalın yönetimine ve patronuna Serhat Akın’ı kovmaları için baskı yapıldığı, eğer Akın çalıştırılmaya devam edilirse kanalın Fenerbahçe muhabirinin tesislere alınmayacağı konuşuluyordu.”

'KOVULSAYDI, VURULMAYACAKTI'

Fatih Altaylı, Serhat Akın’ın çalıştığı kanalın üzerinde ciddi baskı olduğunu vurgulayarak, “Muhtemelen kovulsaydı, vurulmayacaktı” dedi. Altaylı, bu durumun Türk sporundaki tehlikeli gidişata işaret ettiğini belirterek, “Bu olay da Sinan Ateş cinayeti gibi ele alınacaktır. Türk sporunun geldiği, getirildiği nokta budur" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

serhat akın Beykoz Fatih Altaylı