Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Terim Fonu'nda kara geçmişti: 'Dolandırıldım' iddiası

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen yüksek döviz faizli fon olayında eski Galatasaraylı Semih Kaya'nın 3.2 milyon dolara karşılık 5.7 milyon dolar aldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin ilk kez konuşan Semih Kaya, "dolandırılmış bir insanım" dedi.

Fatih Terim Fonu'nda kara geçmişti: 'Dolandırıldım' iddiası

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen yüksek döviz faizli fon olayında eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, "Benim yaptığım da saçmalık. Bankada resmi bir şey olduğuna inandım. Şu an dolandırılmış bir insanım..." dedi.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuşan Kaya, "Benim Yaptığım da saçmalık... Bankada resmi bir şey olduğuna inandırıldıktan sonra ne yapabilirsiniz ki?" dedi. Mengü'nün tamamını bugün yayınlayacağı söyleşinin tanıtımına göre Semih Kaya "Seçil Erzan'ın kapısına gittim, bana tuzak kurdu" ifadelerini kullandı.    

NE OLMUŞTU?

Seçil Erzan ifadesinde 3.200.000 dolar aldığı Semih Kaya'ya 5.700.000 dolar ödediğini anlatarak şunları söylemişti:

"Kaya'ya fazladan ödediğim parayı Emre Belözoğlu ve Arda Turan'dan aldım. Buna rağmen yakamı kurtaramadım' dedi: "Ana paraya ilişkin alacağı kalmamış olmasına rağmen defalarca kez evime gelerek, tehdit ederek zorla para aldı."


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Terim Fonu Galatasaray Nevşin Mengü Fatih Terim Semih Kaya Seçil Erzan