Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

FETÖ tutuklusu savcı hazırlamıştı! 28 Şubat davası nedeniyle 800 gündür hapisteler...

FETÖ tutuklusu eski savcı Mustafa Bilgili’nin hazırladığı iddianameyle cezaevine koyulan emekli generaller 800 gündür cezaevinde tutuluyor.

FETÖ tutuklusu savcı hazırlamıştı! 28 Şubat davası nedeniyle 800 gündür hapisteler...

FETÖ tutuklusu eski savcı Mustafa Bilgili’nin hazırladığı iddianameyle cezavine koyulan emekli generaller Çetin Doğan (83), Fevzi Türkeri (82), Yıldırım Türker (82), Cevat Temel Özkaynak (78) ve Erol Özkasnak (77), 800 gündür hapiste.

Geçtiğimiz yıl Kırmızı Kedi Yayınevi'nin hazırladığı video ile hukuksuzluğa isyan eden aileler şu sözlerle kamuoyuna seslenmişti:

"HALEN HAPİSTE BULUNAN FETÖ'CÜ SAVCININ KUMPAS DAVASI"

"Ben 82 yaşındaki emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgül Doğan. Türkiye büyük bir yol ayrımında, bakalım Türkiye tavrını haktan, hukuktan, adaletten yana mı koyacak yoksa kurgulanmış kumpas davalarından yana mı? Bu aslında Türkiye'nin geleceğidir.

Ben 81 yaşındaki emekli Orgeneral Fevzi Türkeri'nin eşi Gülay Türkeri. 28 Şubat davası diğer bütün kumpas davaları gibi sahte belgeler üzerine kurgulanmıştır.

Ben emekli Tümgeneral Erol Özkasnak'ın eşi Reyhan Özkasnak. Ortaya çıkan yeni deliller üzerine AYM'nin hak ihlali kararını ve infazın durdurulması kararını vermesini acilen ve ümitle beklemekteyiz.

81 yaşındaki emekli Korgeneral Yıldırım Türker'in oğlu Tolga Türker'im. 28 Şubat davası en temel evrensel hukuk kurallarının uygulanmadığı bir davadır.

Ben emekli Tümgeneral Cevat Temal Özkaynak'ın kızı Nil Özkaynak. Halen hapiste bulunan FETÖ'cü bir savcının sahte delillerle kurgulayıp açtığı kumpas davası sonucunda babam ve 13 silah arkadaşının almış olduğu ömür boyu hapis cezası lehte delillerin değerlendirmediği bir intikam davasına dönüşmüştür."


Haber Kaynağı : 12punto