Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

FETÖ’cü Kanter 'büyü' deyip sustu. Fethullah Gülen’in kendisine verdiği iki ismi bakın neden açıklamadı

FETÖ’cü Enes Kanter, FETÖ’nün “semaver” adlı talk show programına konuk oldu. Kanter, adının sorulmasına üzerine “Gülen, Freedom” gibi isimlerin konuşulduğunu, Gülen’in son olarak “Zafer” adını verdiğini söyledi. FETÖ elebaşının son verdiği iki ismi ise “büyü” gerekçesiyle açıklamadı.

FETÖ’cü Kanter 'büyü' deyip sustu. Fethullah Gülen’in kendisine verdiği iki ismi bakın neden açıklamadı

FETÖ’cü Enes Kanter, FETÖ’nün Fransa’da düzenlediği olimpiyatlara katıldı. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesi Türkiye’de yapılan Türkçe Olimpiyatları adı verilen FETÖ organizasyonu farklı ülkelerde, yapının terör dosyalarına rağmen sürdürülüyor. 

FETÖ’cü Enes Kanter, FETÖ’nün Fransa’dan yayınlanan “semaver” adlı talk show programına da konuk oldu.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in “manevi oğlu” olarak görülen Enes Kanter’e programda, adı ve soyadıyla ilgili kafa karışıklığı olduğu söylenip net olarak açıklaması istendi. Enes Kanter şunları anlattı: 

“Çok tartışıldı benim adım soyadım. Enes Kanter’di, Enes Kanter Gülen oldu. Sonra Enes Kanter Freedom oldu. Birçok abi hocaefendiden isim istiyor. Ben o küçük kardeşlerimize gıptayla bakıyordum, ne güzel ismini hocaefendi vermiş diye. Bir gün dedim ki ben de hocaefendiden bir isim isteyeyim. Sordum, birkaç dakika düşündü Zafer olsun dedi.” 

FETÖ elebaşı Gülen’in kendisine verdiği birkaç isim daha olduğunu söyleyen Enes Kanter bunları ise neden açıklayamayacağını şöyle anlattı: 

“Büyü falan yapıldığı zaman bütün isim gerekiyormuş. Hocaefendi onunla alakalı da bir iki isim verdi ama onları burada açıklamayayım. Ama benim 6-7 tane ismim var.”

BYLOCK YAZIŞMASINDAKİ BÜYÜ

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Bylock yazışmalarında da “büyü” diyerek örgütünü yönetmişti. 

FETÖ) mensuplarının ByLock yazışmalarında, belediyelerin ekmek fabrikaları ile su dolum tesislerindeki ürünlerine "büyü yaptırıldığı" kara propagandası yer almıştı.

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince, Kara Harp Okulundaki darbe girişimine ilişkin davanın sanıklarından Ramazan Demir'e ait 12 Ocak 2016 tarihli kriptolu yazışmalar deşifre edilmişti.

İran'dan getirilen büyücüler vasıtasıyla "kötü ruhlarla" iletişime geçildiği iddia edilen yazışmalarda, şu ifadeler yer almıştı: 

"Şu anda maalesef Türkiye'de büyü, sihir ve habis ruhlarla irtibata geçenler çok yaygın. İktidardakiler, büyüyü asrısaadette olduğu gibi bir fesat için hatta toplumu uyutmak için de kullanıyor. Kendilerine bağlı belediyelerin bazılarında halk ekmek fabrikaları ve su dolum tesislerinde (Hamidiye gibi) hatta bazı gıda fabrikalarında (Torku gibi) Pers'ten getirdikleri büyücüler kullanılıyor." 

Büyücülerin, büyüde kullandıkları araçları cinler vasıtasıyla sakladıkları öne sürülen mesajlarda şu ifadelere yer verildi:

"Büyüğümüze (elebaşı Gülen) defalarca yaparlardı. Büyü ortaya çıkmasın diye (en son muhterem validelerinin kabrine yerleştirilen gibi) habis ruhları, cinleri kullanıp büyüde kullandıkları cisimleri saklamaya çalışıyorlar. Bilindiği gibi kamp yerindeki (FETÖ elebaşının kaldığı yer) ahşap binalar bu yüzden temizlenip restore edildi.

En son özel getirdikleri büyücüler son çare olarak büyüdeki en tesirli yolu denemeye çalışıyorlar. Büyü yapılan şahsın öldüğü şayiasını çıkartıp bu yalana inandırmak ve netice olarak da en önemlisi, o şahıs için yapılan duaların kesilmesini ve azalmasını sağlamak.

Son zamanlarda çıkarılan dedikodularla '(Gülen'in) yerine kopyası yerleştirildi' şayialarını bu maksatla yayıyorlar. Ta ki taraf olan ama her duyduğuna inanan cahil halk duayı kessin diye."


Haber Kaynağı : 12punto

15 temmuz darbe girişimi ByLock Büyücü Fethullah Gülen FETÖ Fransa