Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Friends ekibinden Matthew Perry için ilk mesaj: “Rol arkadaşından daha fazlasıydık”

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden Friends'te canlandırdığı karakterle ünlenen Matthew Perry'nin hayatını kaybetmesinin ardından Perry'nin dizideki 'arkadaşları' ortak bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Friends ekibinden Matthew Perry için ilk mesaj: “Rol arkadaşından daha fazlasıydık”

Matthew Perry'nin ani ölümüyle sarsılan Hollywood dünyası, ''Chandler'' karakteriyle tanınan yıldızın aynı dizi Friends'te rol aldığı arkadaşlarından bir açıklamaya odaklanmıştı. Ekibin üyelerinden ortak bir mesaj geldi.

''ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR''

Friends yıldızlarının People’a yaptığı ortak açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

“Matthew’un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz rol arkadaşından daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty’nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte.”

FRİENDS EKİBİ YASTA

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc'ın yayınladığı mesajın yanı sıra pazar günü dizinin yaratıcıları Marta Kauffman ve David Crane ile prodüktörü Kevin Bright ise şu açıklamayı yayımladılar:

“Chandler Bing rolünü üstlendiğini ilk duyduğumuz günden itibaren aklımızda başka kimse yoktu. Her anımıza kattığı neşe ve göz alıcı parıltıdaki zekasını unutmayacağız. Her zaman ortamdaki en komik kişiydi. Dahası en tatlı, en fedakâr kişiydi. Ailesine ve dostlarına sevgilerimizi gönderiyoruz.”

Perry'nin çığır açan performansını değerlendiren ekip, şunları da kaydetti: “Bir aktörün, rolü kendisine ait kıldığını söylemek bir klişedir, ancak Matthew'un durumunda bundan daha doğru bir söz olamaz. Onun Chandler Bing rolünü üstlendiğini ilk duyduğumuz günden beri bizim için başka kimse yoktu.”

Matthew Perry, 10 yıl boyunca Friends'in başrol oyuncusu Chandler Bing'i mükemmel bir komedi performansıyla canlandırdı ve bu ona 2002 Emmy adaylığı kazandırdı. Öte yandan Perry'nin ölüm nedeni henüz kesinleşmedi. ABD basını, iki gün önce 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktarmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

chandler bing friends Kar Matthew Perry Hollywood