Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gazeteci Murat Ağırel Dilan-Engin Polat olayı nedeniyle tehdit edildi: "Hodri meydan"

Gazeteci Murat Ağırel, Dilan ve Engin Polat'ın kara para aklama iddialarıyla ilgili süreci başından beri takip etmesi nedeniyle tehdit edildiğini açıkladı. X hesabından açıklama yapan Ağırel, "Asla vazgeçmeyeceğim. Memleketim için verecek bir canım, milletim için vereceğim son nefesim var. Sizin önünüzde eğilmem" dedi.

Gazeteci Murat Ağırel Dilan-Engin Polat olayı nedeniyle tehdit edildi:

Sosyal medya ünlüleri Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama iddialarının ortaya çıkmasında büyük bir etki sağlayan Gazeteci Murat Ağırel, tehdit edildiğini açıkladı. 

Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kara paranın sahibini sorguladığını ve bu nedenle tehdit edildiğini belirtti.

Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözleri dile getirdi:

Ateşe yürüyorum, ateşe dokunuyorum ve hep hedef oluyorum. Uyuşturucu Baronlarını ve maşalarını yazıyorum tehdit ediyorlar,hırsızları yazıyorum davalarla yıldırmaya çalışıyorlar,sahte ilaç çetelerini ve iş takipçilerini yazıyorum kadını koruma kanunundan uzaklaştırma kararı aldırıyorlar.

Bu seferki sebep Dilan Polat dosyası. Kirli paranın sahibini sorguladıkça malum odaklar harekete geçti. Akılları sıra beni tehdit ve baskı ile yönlendirmeye çalışıyorlar.

Sosyal medyadaki tetikçileri ile kara paranın kaynaklarından biri olan Sanal Bahis işi yokmuş ve ismi geçen kişiler suçsuzmuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. Tezgah kuruyorlar, tehdit ediyorlar. Hiç uzatmayalım, hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Asla vazgeçmeyeceğim. Memleketim için verecek bir canım, milletim için vereceğim son nefesim var. Sizin önünüzde eğilmem."


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat Murat Ağırel