Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gözaltındaki Dilan Polat'tan Meral Akşener'e cevap! 'Bizim üzerimizden siyaset yapıp...'

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla eşiyle birlikte gözaltına alınan Dilan Polat’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İYİ Parti lideri Meral Akşener’e cevap verildi. Öte yandan gözaltındaki Dilan Polat'ın hesabındaki paylaşımları kimin yaptığı merak konusu olurken, edinilen bilgiye göre söz konusu paylaşımların annesi tarafından yapıldığı öğrenildi.

Gözaltındaki Dilan Polat'tan Meral Akşener'e cevap! 'Bizim üzerimizden siyaset yapıp...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada eşiyle birlikte gözaltına alınan Dilan Polat’a göndermede bulundu.

Dilan Polat’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İYİ Parti lideri Akşener’e cevap geldi.

"BİZİM ÜZERİMİZDEN SİYASET YAPIP İKTİDARA SALDIRMA NEDENİ YAPMASIN"

“Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış?” diye sorulan paylaşımda “İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var, garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız" ifadelerine yer verildi.

FEYZA ALTUN'A DA CEVAP VERİLDİ

Öte yandan Polat'ın hesabından Avukat Feyza Altun'un "Bunların dili çok uzadı. Diyorlar ki gelin bizi daha da linç edin. Sen kim siyasetçilere dil uzatmak kim?" paylaşımı alıntılanarak, "Aha gerçek itiraf! 'Linç edicilerimiz' Gazeteciliğiniz ve hukukçuluğunuz bu muymuş? Linç suç değil midir? insanlık dışı değil midir?" yazıldı.

PAYLAŞIMLARI ANNESİ YAPIYOR

Gazeteci Emrullah Erdinç, tweet paylaşımlarını yapanın Dilan Polat olmadığını söylemişti. Söz konusu paylaşımları kimin yaptığı merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre gözaltındaki Dilan Polat’ın sosyal medya hesabındaki paylaşımların annesi tarafından yapıldığı öğrenildi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada Dilan Polat ve Engin Polat çiftine göndermede bulunmuştu. Akşener şunları söylemişti:

"Bu ülkede ne yapılırsa yapılsın insanlar rezil olmuyor. Allah bize bu hırsızları bu yolsuzları bu ahlaksızları rezil etmeyi nasip etsin inşallah. Çaldıkları paralar, yaptıkları ahlaksızlıklar. Ey büyük Allah'ım yanlarına kalmayacağını ben biliyorum. Çoluğundan çocuğundan çıktığını, çıkacağını biliyorum. Ama Türkiye'yi bu kafayla yönetenlerin Türkiye'yi getirdikleri durum budur.

Her biri birer Dilan Polat haline gelmiş, her biri birer Engin Polat tipine dönmüş çocuklarımız... Bir tarafta ise karnı guruldayan, KYK yurtlarında yemeklerinin içinden böcek, solucan çıkan çocuklar, yemek bittiği için yemek yiyemeyen çocuklar. Bunlar Gayretullaha dokunur. Allah bunları kursağından getirir, bunlara sebep olanları kahrı perişan eyler. Allah’ım nasip et, bunların kursaklarından bu haram lokmayı almayı bize nasip et Allah’ım."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat Feyza Altun Meral Akşener