Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0543
Dolar
Arrow
34,0200
İngiliz Sterlini
Arrow
45,1525
Altın
Arrow
2761,0000
BIST
Arrow
9.749

Gürsel Tekin’in mesajına CHP’li başkandan 'samimi değilsin' yanıtı: CHP’de çöp atışması

Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medyada paylaşılan bir çöp fotoğrafına Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Can Güner’i etiketleyip “bu manzara kabul edilemez, gençler bayrağı ileri taşımalı” yazdı. CHP’li Başkan Güner ise bölgenin Çankaya sınırı içinde olmadığını belirtip “Gerçekten yanımızda olsanız böyle bir mesajı paylaşmak yerine işin doğrusunu öğrenme ve uyarma gayretinde bulunurdunuz” yanıtını verdi.

Gürsel Tekin’in mesajına CHP’li başkandan 'samimi değilsin' yanıtı: CHP’de çöp atışması

Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin ile Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Can Güner arasında “çöp” polemiği yaşandı. 

Gazeteci Eray Görgülü sosyal medya hesabından çöp fotoğrafı yayınlayarak “Burası Armada ile Koç Kuleleri arasındaki sokak. Ankara Çankaya’nın en işlek bölgelerinden birisi.  Her gün bu halde. Yakışmıyor” diye yazarak bölgenin Çankaya ilçesi sınırlarında olduğunu düşünerek Çankaya Belediyesi’ni etiketledi. 

Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin ise gazeteci Eray Görgülü’nün bu mesajını alıntılayıp Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Can Güner’e çağrıda bulunarak şunları yazdı: 

“Değerli Hüseyin Can Güner, biliyorum ki asla böyle manzaraları kabul etmezsin, Ankara’nın merkez noktalarında zaten böyle bir manzara kabul edilemez, lütfen tüm gücümüzle yanında olduğumuzu bil, gerekeni yapacağına inanıyorum. Gençler bayrağı daha ileri taşımalı…”

İşte Gürsel Tekin’in mesajı: 

CHP’Lİ BAŞKANDAN “SAMİMİ DEĞİLSİN” YANITI

Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Can Güner de çöp yığınının olduğu bölgenin Çankaya ilçesine ait olmadığını vurguladı. Gürsel Tekin’in bizzat arayarak bilgi vermek yerine sosyal medyada bu fotoğrafı paylaşmasını eleştiren CHP’li Başkan Güner, CHP’li Tekin’in samimi olmadığını ifade etti. Güner ayrıca Tekin’i telefonla aradığını ancak ulaşamadığını da ekledi. 

Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Can Güner’in sosyal medyada Gürsel Tekin’e verdiği yanıt ise şöyle: 

“Gürsel Bey ,

İlgili alan her ne kadar Çankaya değil de bir başka ilçenin sınırlarında olsa da gerekli müdahalenin yapıldığı bilgisini arkadaşlarımdan aldım.

Siyaset öncelikle samimiyettir. Gerçekten yanımızda olsanız böyle bir mesajı paylaşmak yerine işin doğrusunu öğrenme ve uyarma gayretinde bulunurdunuz. 

Ben bu hassasiyetle yaklaşarak size telefonla ulaşma ve doğru bilgiyi aktarma yolunu seçtim ama size telefonla ulaşmak maalesef mümkün görünmüyor. 

Çankaya’da tüm emekçi arkadaşlarımız 7 gün 24 saat, zaman mefhumu gözetmeksizin daha yeşil ve temiz bir kent için çalışıyor. 

Yine de bir eksiğimiz olduğunda sizin aksinize bize herkes her mecradan kolaylıkla ulaşabilir, biz de varsa eksiğimizi gideririz. 

İfade ettiğiniz gibi, art niyetli her türlü yaklaşıma rağmen, biz gençler ve sosyal demokratlar bayrağı daha ileriye taşıyacağız.

Görüşmek üzere.”

İşte Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Can Güner’in mesajı:


Haber Kaynağı : 12punto

CHP CHP Milletvekili Çankaya belediyesi