Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Hafize Gaye Erkan'ın annesinin yanına taşınmasının altında yatan gerçek neden

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Biz İstanbul’da pahalılıktan ötürü ev bulamadık. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz" açıklamasında bulundu. Erkan'ın annesinin yanına taşınmasının altında yatan gerçek neden ortaya çıktı.

Hafize Gaye Erkan'ın annesinin yanına taşınmasının altında yatan gerçek neden

12punto.com.tr

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye'de yaşanan kira sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erkan, "Kiralarda Türkiye’ye özgü bir artış söz konusu. Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız da bu konunun üzerinde çok duruyorlar. Bir insanın 10 evi olmamalı, 10 insanın bir evi olmalı. Ev ve gıda çok önemli. Sağlık konusunu devletimiz çok oldu çözeli.

İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz" diye konuştu.

Gazeteci Sevilay Yılman, açıklamaları sonrası kamuoyunda tartışma yaratan Hafize Gaye Erkan'ın annesinin yanına taşınmasının altında yatan gerçek nedeni açıkladı.

'BEBEĞİNİN BAKIMI İÇİN...'

Yılman, "Hafize Gaye Erkan'ın annesinin evine yerleşmiş olmasının tek bir nedeni var; O da bildiğim kadarıyla eşi hala ABD’de ama küçük bir bebeği var ve onun bakımı için ailesiyle birlikte oturmak ilk baştan bu yana eşiyle aldığı bir karar" ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Yılman, "İstanbul’da ki evlerin kirası Manhattan’dan pahalı bile olsa Erkan'ın ödeme gücü fazlasıyla var. Bu asla sorun olacak bir durum değil onun açısından" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Sevilay Yılman