Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hastanenin kadınlar tuvaletine kamera koyan zanlı hakkında yeni gelişme

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde hastanenin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu.

Hastanenin kadınlar tuvaletine kamera koyan zanlı hakkında yeni gelişme

Geçtiğimiz günlerde Bandırma’da, bedensel engelli birey olan T.Ö. (52) isimli şahsın bir çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletinde yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüpheli T.Ö. sorgusunda, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sıkça gittiğini, telefon kamerasını kullanmak suretiyle oluşturulan düzeneği kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır zaman zaman bu tarz görüntüler aldığını itiraf etti.

Sorgusunda bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık hali olduğunu da beyan eden T.Ö., kayda aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiği yönünde savunma yaptı.

Bugün yaşanan gelişmede ise T.Ö., Bandırma’nın Sunullah Mahallesi’ndeki ikametinde ölü olarak bulundu.

T.Ö.’nin evinin kapısını açmadığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. T.Ö.’nün cenazesi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şahsın ölümünde kalp krizi şüphesi üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 


Haber Kaynağı : İHA

Bandırma Balıkesir gizli kamera Skandal