Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İBB'den yeni kampanya: Toplu taşıma onlara da ücretsiz olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen yurttaşlara PD1 hattında ücretsiz ulaşım imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı.

İBB'den yeni kampanya: Toplu taşıma onlara da ücretsiz olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni bir kampanya ile indirimli ulaşım uygulamasından faydalanacak kesimlere bir yenisini ekledi.

Mobil uygulama aracılığıyla kullanılan İstanbulkart, ulaşım faaliyetlerine çeşitli indirimler getiren İBB tarafından yapılan son değişiklikle, İstanbul'da yürütülecek toplu taşıma faaliyetlerine ilişkin yeni bir kampanya başlatıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen vatandaşlar, aynı gün içerisinde PD1 hattında yer alan otobüsler ile seyahat etmeleri halinde, verdikleri park ve ulaşım ücreti için nakit iade imkanı kazanacak.

Kampanyadan sorunsuz şekilde yararlanmak isteyen İstanbulkart sahipleri, İspark ödemesinden sonra 2 saat içinde PD1 hattını kullanarak İstanbul kartlarına yükleme yapmak zorunda.

Abonman ya da ücretsiz hizmetlerden yararlanan İstanbulkart sahipleri, bu kampanyadan faydalanamayacaklar. Yetkililer, ayrıca Belbim tarafından sistem yoğunluğu veya gecikmelerinden kaynaklanan aksaklıkların hızlı şekilde çözümleneceğini belirtti.

Aynı gün içinde en fazla 2 ulaşım ödülü kazanılabilecek ve ödüller, aynı gün ve aynı T.C. kimlik numarasıyla kayıtlı olan İstanbulkartlara yüklenecek. Örneğin, 1 Mart tarihinde Yenikapı İspark'ta park ücreti ödeyen bir kullanıcı, aynı gün içinde PD1 hattında 2 sefer yaparsa, 2 PD1 otobüs geçişi için geri ödeme alabilecek. Kampanya 1 Mart'ta başlamış olup, 1 Nisan tarihine kadar devam edecek. Detaylı katılım şartları için resmi internet sitesine başvurulabilir.


Haber Kaynağı : 12punto

İSPARK İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma