Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İmamoğlu söylemişti... Kent Lokantası'ndaki günün menüsü akıllara Murat Kurum'u getirdi!

Yerel Seçim sürecinde, Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nu köftecilik yapması üzerinden eleştirmişti. İmamoğlu ise "Seçimlerden sonra her köfte yediğinde İstanbul seçimlerini hatırlayacak" demişti. Kent Lokantası'nda ise bugün köfte çıktı.

İmamoğlu söylemişti... Kent Lokantası'ndaki günün menüsü akıllara Murat Kurum'u getirdi!

İBB'nin hayat pahalılığına karşılık hayata geçirdiği Kent Lokantaları'nın etkileri devam ediyor.

Yerel seçim sürecinde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen 'köfte' polemiği gündem olmuştu. Kurum, İmamoğlu'nu, 'Sen git, köfteci dükkanı yönet' sözleriyle hedef almıştı.

"HAYAT DERSİ VERİYORUZ"

Ekrem İmamoğlu ise Kurum'a, "Bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, ‘Sen git köfteci dükkanını işlet’ demiş. Hani benim 21 yaşında köfteci dükkanım vardı ya. Şimdi nedir mesele biliyor musunuz? Keşke o da benim yaşımda, 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı, kıymanın ne olduğunu bilirdi, etin ne olduğunu bilirdi. Pazarcının, marulun, salatanın nasıl yapıldığını, bulaşığın nasıl yıkandığını bilirdi. Bunları bilmediği için, hayatı öğrenmediği için, hayatı bilmediği için… Şu anda aslında hayatının en büyük hayat dersini veriyoruz ona, hep birlikte. Hayatı öğreniyor. Emekliyi öğreniyor, kadını öğreniyor, anneyi öğreniyor, çocuğu öğreniyor. Bunları bilmediği için, bugün bu durumda” sözleriyle yanıt vermişti.

"HER YEDİĞİNDE HATIRLAYACAK"

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, tekrar İmamoğlu'nu hedef almış; "Bakanlıkların kapısından içeri bile giremezsin öyle bir liyakat yok. Seni ancak bakanlıkların içinden köfteci olarak alırlar" demişti.

İmamoğlu ise son yanıtında şunları aktarmıştı:

"Belli ki esnafla, esnaf olmakla sorunu var. Ben ona 'Bakan olamazsın' demedim 'Köfteci olamazsın' dedim. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak."

MENÜDE KÖFTE VAR

İktidar tarafından sıkça hedef alınan Kent Lokantası'ndaki günün menüsü ise sosyal medyada her gün paylaşılıyor.

Günün menüsünde, "ezogelin çorba, İzmir köfte, bulgur pilavı, elma, ekmek ve su" bulunuyor.



Haber Kaynağı : 12punto

yerel seçim 31 Mart Yerel Seçimleri Kent Lokantası Murat Kurum köfte Ekrem İmamoğlu