Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İntihar girişiminde bulunan Dilan Polat hakkında yeni gelişme! Tahliye olacak mı?

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil olmak üzere birçok suçtan tutuklanarak cezaevine giren sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat'ın, sinir krizi geçirip kendine zarar verdikten sonra avukatının tahliyesini talep ettiği öne sürüldü. Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesi karar verilirken savcılık duruma ilişkin Polat'ın tutuklu olarak cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.

İntihar girişiminde bulunan Dilan Polat hakkında yeni gelişme! Tahliye olacak mı?

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen ve gelirlerinin kaynağı merak konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti 1 Kasım’da gözaltına alındı. Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlarından haklarında soruşturma başlatılan çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19 Nisan tarihinde Polat ailesine yönelik açılan ilk soruşturma olan kara para aklama soruşturması kapsamında vergi usul kanununa muhalefet suçundan tahliye kararı verilirken, Küçükçekmece Adliyesi’nde devam eden Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması davasında ise tutukluluğunun devamına hükmedildi.

Tutuklu bulunduğu cezaevinde ‘Neden tahliye kararı uygulanmıyor’ diyerek sinir krize geçiren Polat, intihar girişiminde bulundu.

Kendine zarar veren Polat'ın tedavisi cezaevinde yapılırken, 6 aydır cezaevinde bulunan Polat hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

AVUKATI TAHLİYE TALEBİNDE BULUNDU

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, Polat'ın avukatının, sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulunduğu ve soruşturmanın yürütüldüğü savcılığa dilekçe verdiği öğrenildi.

SAVCILIK RAPOR İSTEDİ

Başsavcılık, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın Adli Tıp Kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi.

Savcılığın ayrıca Polat'ın tutuklu olarak cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor alınmasını istediği öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Adli Tıp Kurumu Banu Parlak Dilan Polat Engin Polat