Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

IŞİD, Diamond Tema'yı hedef aldı

IŞİD'ın Horasan kolunun medya oluşumu olan ''el Azaim''in Türkçe servisi, Diamond Tema'yı ölümle tehdit eden bir görsel yayınladı.

IŞİD, Diamond Tema'yı hedef aldı

YouTube'da ''yer6'' isimli kanalda şeriatı savunan Asrın Tok ile şeriat karşıtı Diamond Tema isimli kullanıcının tartışması sosyal medya mecralarında gündem olmuştu.

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ SORUŞTURMA BAŞLATILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Adalet Bakanı Tunç şu ifadeleri kullanmıştı:

''Yer6 adlı sosyal medya hesabında paylaşılan video içeriğinde Peygamberimizle ilgili kullanılan hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadeler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçundan, paylaşımın yapılmasının ardından derhal 16.06.2024 tarihinde resen soruşturma başlatılmış olup, şüpheli Diamant Tema’nın yurtdışında olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.''

IŞİD TEHDİT ETTİ

Bu gelişmelerin ardından IŞİD'in Horasan kolunun medya oluşumu olan ''el Azaim''in Türkçe servisi Diamond Tema'yı ölümle tehdit eden bir görsel yayınladı.

Görselde ''Peygamberine dil uzatana dahi sessiz kalıyorsan, hangi cennetin hayalini kuruyorsun?'' cümlesi yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

ışid Diamond tema Asrın tok