Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Küçükkaya'ya konuştu: Özgür Özel, Taha Hüseyin Karagöz'le neden görüştü?

CHP lideri Özgür Özel, sosyal medyada sık sık muhalif isimleri hedef alan açıklamalarıyla dikkat çeken eski Yeni Şafak çalışanı Taha Hüseyin Karagöz’ü ağırlamıştı. Görüşme başta gazeteciler olmak üzere kamuoyunda tepkilere yol açarken Özel'den konuya ilişkin açıklama geldi.

İsmail Küçükkaya'ya konuştu: Özgür Özel, Taha Hüseyin Karagöz'le neden görüştü?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabı üzerinden muhalif isimleri hedef almasıyla tanınan ve bir dönem Yeni Şafak'ta çalışan Taha Hüseyin Karagöz’le bir araya gelmişti. Görüşme, Karagöz tarafından kamuoyuna duyurulmuştu.

X hesabından paylaşım yapan Karagöz, “Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” ifadelerini kullandı.

GAZETECİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Karagöz, Aralık 2022’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eşi Dilek İmamoğlu ile bir restoranda yemek yedikleri görüntüleri paylaşarak hedef almıştı. Karagöz ayrıca, ‘İBB’de teröristlerin çalıştığı' yalanlarını ortaya atmıştı.

Karagöz, H.K.G olayına ilişkin de tepki çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Söz konusu ziyaret, kısa sürede kamuoyunda gündem oldu. 

Özel’e özellikle gazetecilerden yoğun tepki gelirken; sosyal medyada konuyla ilgili yaklaşık 70 binden fazla tweet atıldı.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN O FOTOĞRAFA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Eleştirilerin ardından CHP lideri Özel’den söz konusu fotoğrafa dair bir açıklama geldi.

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan Özel, “Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Özgür Özel Taha Hüseyin Karagöz H.K.G troll