Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.900

İsrail hükümeti resmi hesaptan Gigi Hadid’i hedef aldı: 'Seni görüyoruz'

Filistin asıllı ABD'li ünlü model Gigi Hadid'in Filistin-İsrail savaşıyla ilgili mesajına İsrail hükümetinden tartışma yaratan bir yanıt geldi.

İsrail hükümeti resmi hesaptan Gigi Hadid’i hedef aldı: 'Seni görüyoruz'

Filistin asıllı ABD’li model Gigi Hadid’in Gazze’ye yönelik saldırılara tepki göstermesi İsrail’i kızdırdı.

Ünlü model, Hamas’ın İsrail topraklarına düzenlediği baskını ve İsrail’in Gazze’ye bomba yağdırmasını Instagram hesabından kınayarak, ''Filistin mücadelesi ve işgal altında yaşam konusunda her gün derin bir empati ve kalp kırıklığı hissediyorum. Ayrıca Yahudi arkadaşlarıma da şunu netleştirme borcum var: Filistinliler için umutlarım ve hayallerim olsa da bunların hiçbiri bir Yahudi’nin zarar görmesini içermiyor'' ifadelerini kullanmıştı.

İsrail devletinin resmi Instagram hesabından Gigi Hadid’e verilen yanıt dikkat çekti. İsrail, paylaşımda Hadid’i şu sözlerle hedef aldı:

“Bir haftadır rahat uyuyor musun Gigi? Ya da evlerinde katledilen Yahudi bebeklere gözünü mü kapıyorsun? Sessizliğin durduğun yeri çok iyi gösteriyor. Seni görüyoruz.”

İSRAİL'E 'PROPAGANDA' TEPKİSİ

İsrail devleti hesabı, bir başka mesajında da kanlı oyuncak ve çocuk kıyafetlerinin olduğu bir fotoğrafı Hadid’i etiketleyerek, “Bunu kınamıyorsan sözlerinin bir anlamı yok” notuyla paylaştı. Bu sert mesajlar sosyal medyada tepkilere yol açarken birçok kişi İsrail’i “Gazze’de işlediği insanlık suçunu propaganda ile örtmekle” suçladı.

Filistin asıllı ABD’li iş insanı Mohamed Hadid’in model kızları Gigi ve Bella Hadid, daha önce de Filistin’e verdikleri destekle tartışma yaratmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Gigi Hadid Bella Hadid Filistin İsrail