Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Jandarma Genel Komutanı, Erdoğan'ın sözleriyle kalabalığa seslendi: 'Hizmetkâr olmaya geldik'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuşan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, yaptığı konuşmada, "Biz bu millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Türkiye yüzyılında, biz de kahraman şehitlerimizin izinde bayrağı savunmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanı, Erdoğan'ın sözleriyle kalabalığa seslendi: 'Hizmetkâr olmaya geldik'

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Arif Çetin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın mitinglerinde kullandığı "biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik" sözlerini kullanması ise dikkat çekti.

Çetin'in gündem olan konuşması ise şu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanım zatı devletlerinizin buyurdukları gibi biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Sayın Cumhurbaşkanım Sayın Başkomutanım, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın görevini başarılı bir şekilde icra etmesi için personel araç gereç malzeme teçhizat ve her türlü kaynağın sağlanmasında bizden desteğinizi esirgemediğiniz için zatı devletlerinize şükranlarımı sunuyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım Türkiye yüzyılında şefkat ve merhamet yüzyılında Türkiye'nin huzurunun sağlanmasında üzerimize düşen görev ve vazifeyi başarmak için biz de aziz şehitlerimizin huzurunda, kahraman gazilerimizin izinde, kahraman ordumuzla, kahraman polisimizle bayrağa sarılmaya hazırız.

Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başkomutanım bu genç kardeşlerimizin genç personelimizin önemli gününde akademimizi zatı alinizle şereflendirdiğiniz için şahsım ve tüm teşkilatım adına şükranlarımızı sunuyorum.


Haber Kaynağı : 12punto

Arif Çetin Cumhurbaşkanı Erdoğan Hizmet Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma mezuniyet miting