Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Kabine bugün Ahlat'ta toplanacak: Masada hangi konular var?

Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümü nedeniyle Kabine Toplantısı Bitlis Ahlat'ta yapılacak. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak.

Kabine bugün Ahlat'ta toplanacak: Masada hangi konular var?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümü kapsamında Ahlat ve Malazgirt'i ziyaret edecek. Önceki yıllarda olduğu gibi Erdoğan'a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi bekleniyor.

Bu doğrultuda Kabine Toplantısı da ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde gerçekleşecek.

TRT Haber'de yer alan habere göre, Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'de terörle mücadele operasyonları, ekonomideki gelişmeler ve İsrail’in aylardır sürdürdüğü Gazze katliamı gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor.

TERÖRLE MÜCADELE

Kabine Toplantısı'nda Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki son durum ele alınacak. Terörle mücadelede atılacak adımlar değerlendirilecek.

İSRAİL'İN GAZZE KATLİAMI

Kabine toplantısındaki en önemli başlıklardan biri İsrail'in Gazze'deki katliamı olacak. Ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum ele alınacak.

MAYMUN ÇİÇEĞİ TEDBİRLERİ

Toplantının gündeminde maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmelerin de yer alması bekleniyor. Bu kapsamda alınan tedbirler gözden geçirilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahlat kabine toplantısı maymun çiçeği maymun çiçeği virüsü Recep Tayyip Erdoğan