Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Karaman’da adliye girişinde silahlı saldırı

Karaman Adliye Sarayı girişinde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi bacağından yaralandı. Saldırıyı erken fark eden adliye noktasında görevli polis memurlarının zamanında müdahalesi olası bir cinayeti önledi.

Karaman’da adliye girişinde silahlı saldırı

Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Karaman Adliye Sarayı giriş kapısının önünde, saat 16.45 sıralarında, aralarında eskiye dayalı husumet bulunduğu ileri sürülen M.G. ile C.V. adliye giriş kapısının önünde karşılaştı.

Bu sırada C.V., belinden çıkardığı silahla M.G.’ye ateş etti. Silahtan çıkan kurşun M.G.’nin bacağını sıyırırken, olaya hemen adliye noktasında görevli polis memurları müdahale etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polislerin müdahalesiyle olası bir cinayetin önüne geçilirken, saldırgan C.V. yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı M.G. ise çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis noktasında gözaltına alınan C.V. ise polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Olay yeri inceleme ekibi de olayın yaşandığı adliye giriş kapısı önünde boş kovan çalışması yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Haber Kaynağı : İHA

adliye araştırma hastane kurşun Polis soruşturma saldırgan