Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kemal Kılıçdaroğlu eşiyle birlikte, Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ettiği bilgisini paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu eşiyle birlikte, Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Eskişehir'den yeniden aday göstermediği Yılmaz Büyükerşen, Türkiye’deki bütün CHP’li belediyelerin yer alacağı komisyonun genel koordinatörü olarak görevlendirilmişti.

Seçime kısa bir süre kala Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu'yla birlikte Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu söz konusu ziyaretle ilgili olarak şu paylaşımda bulundu:

"PARTİMİZE VE ÜLKEMİZE YAPTIĞI DEĞERLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNDUK"

"Eşim Selvi Hanımla birlikte, bir kenti adeta vahaya dönüştüren; Eskişehir’i Türkiye’nin gözbebeği haline getiren sosyal demokrat belediyeciliğin medarı iftiharı, bilim ve siyaset insanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i evinde ziyaret ederek; kendisini adadığı Eskişehir’e, partimize ve ülkemize yaptığı değerli çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunduk. 

Bizleri büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Büyükerşen ailesinin değerli bireylerine teşekkür ediyoruz.

Sayın Yılmaz Büyükerşen'in değerli çalışmaları ve tecrübeleri bizlere rehber olmaya, aydınlık yüzü ülkemizi daima aydınlatmaya devam edecektir."

YILMAZ BÜYÜKERŞEN ZİYARETTEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de söz konusu ziyarete dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu ve bu ziyarete dair fotoğraf paylaşımı yaptı. Büyükerşen şunları yazdı:

"Cumhuriyet Halk Partimizin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu evimizde misafir ederek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Hak, hukuk ve adalet mücadelesini hiç bir zaman unutmayacağımız Kemal Bey ile eşi Selvi Hanım’a nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri aday CHP Eskişehir fotoğraf Kemal Kılıçdaroğlu Selvi Kılıçdaroğlu Yılmaz Büyükerşen ziyaret