Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kemal Okuyan'dan Nevşin Mengü'ye: 'Yurttaşların hakkını savunmadan önce sizden yardım alırız'

İş insanı Rahmi M. Koç, "Devlette 5,5 milyon kişi çalışıyor. Dolayısıyla 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner" sözleriyle tartışma yarattı. Gazeteci Nevşin Mengü, "Bu 5,5 milyon kamu çalışanının 4,5 milyonu zaten AKP'li. Pala bıyıklı sosyalist değil" dedi. Mengü'ye yanıt veren TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, "Bundan sonra yurttaşlarımızın hakkını ve çıkarlarını savunmadan önce hangi partiye oy verdiklerini araştırır, sizden yardım alırız" dedi.

Kemal Okuyan'dan Nevşin Mengü'ye: 'Yurttaşların hakkını savunmadan önce sizden yardım alırız'

Türkiye'nin en zengin isimlerinden olan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç,  Koç Topluluğu'nun Cumhuriyet'in 100. yılı ve topluluğun 97. yılı onuruna hazırladığı röportaj serisine konuk oldu.

Koç, "Devlette 5,5 milyon kişi çalışıyor. Dolayısıyla 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner. 600 milletvekili var, 200’üyle rahatlıkla hallolur" sözleriyle kamuoyunda tartışma yarattı.

'PALA BIYIKLI SOSYALİST DEĞİL'

Bu sözleri YouTube canlı yayınında değerlendiren gazeteci Nevşin Mengü, "Bu 5,5 milyon kamu çalışanının 4,5 milyonu zaten AKP'li. Pala bıyıklı sosyalist değil" dedi. 

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Mengü'nün bu açıklamasına cevap verdi.

'YURTTAŞLARIN HAKKINI SAVUNMADAN ÖNCE...'

Okuyan, "Biraz geç oldu ama bundan sonra günde on iki saat güvencesiz çalışıp açlıkla boğuşan, madende göçük altına kalan, depremde evi tepesine çöken yurttaşlarımızın hakkını ve çıkarlarını savunmadan önce hangi partiye oy verdiklerini araştırır, sizden yardım alırız. Siz de bu zor günlerde boş yere gülümsemezsiniz" açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Nevşin Mengü Kemal Okuyan röportaj

İlgili Haberler