Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

'Kıyma' dizisinin setine silahlı saldırı düzenleyen 2 zanlı tutuklandı

BluTv'de yayınlanan Kıyma dizisinin Kartal'daki film seti ofisine silahlı saldırı düzenlenmişti. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

'Kıyma' dizisinin setine silahlı saldırı düzenleyen 2 zanlı tutuklandı

'Kıyma' dizisinin ekibi 10 Haziran’da 4. Sezon için sete çıktı. Kadri Beran Taşkın’ın yönettiği, görüntü yönetmenliğini Orkun Göntem’in üstlendiği BluTV'de yayınlanan dizinin dün 'Kartal Be Platoları'ndaki çekimlerinde senaryoyu aratmayan bir olay çıktı. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre ekip platonun kapısının önünde hazırlık yapıyordu.

Oyuncular sahne provasına başlamak üzereyken Adana’dan gelen ana oyuncu ekibine ateş açıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Sosyal medyada yer alan, saldırı sonucu bir oyuncunun yaralandığı bilgisinin doğru olmadığını belirleyen ekipler, zanlıların sete taksi ile gelerek saldırıyı gerçekleştirdiklerini ve aynı yolla kaçtıklarını tespit etti.

RUHSATSIZ TABANCA, 3 ŞARJÖR İLE 73 MERMİ ELE GEÇİRİLDİ

Esenyurt'ta gözaltına alınan taksici Ş.T'nin, sorgusunda, kendisini B.G'nin aradığını, daha sonra Beyoğlu'ndan S.Y'yi alarak olay yerine gittiklerini, aracı cadde üzerinde beklerken saldırının gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Şüpheliler B.G. ile S.Y. de adresleri belirlendikten sonra yakalandı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ile 73 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.G ile S.Y çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, taksici Ş.T. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.



Haber Kaynağı : 12punto

Blu Tv Kıyma